Szolgáltatásunk

Egy vállalat akkor gyümölcsöző igazán, ha minél több sikeres partnerkapcsolatot épít ki. Ezt ma már nagyban támogatja az internet, hiszen a fizikai távolság okozta probléma könnyedén áthidalható. A Gigaphone Kft. által kialakított szolgáltatás célja, hogy teret nyújtson a B2B kapcsolatok kialakulásának, a vállalatok egymásra találásának. Hálózatunk tagjai többek között kedvezményes mobil kommunikáció lehetőségét biztosítja Partnerei számára! Így nem csak a cég dolgozóit, hanem a GigaPhone Hálózat többi Partner cégét is ingyen hívhatja. Ezzel is segítve a cégek közötti információ áramlását.

Cégünk küldetése, hogy olyan szolgáltatást alakítson ki és terjesszen el, mely lehetőséget biztosít a vállalatok közötti együttműködések kialakulására, legyenek azok az ország bármely területén. A Gigaphone Kft. olyan vállalkozói, iparosi és szolgáltatói csoportot alakított ki és bővít folyamatosan, melyben a regisztrált tagok, a tevékenységi körükben tartozó szolgáltatásaikat, tevékenységeiket felajánlják a csoport regisztrált tagjai részére, azzal a céllal, hogy a csoport tagjai részére a nyilvánosan meghirdetett tarifa és vállalási díjaikhoz képest, kedvezményt biztosítsanak.

Hisszük, hogy az így kialakult hálózat tagjai ilyen módon is támogathatják egymást, így erősítvén a hazai B2B együttműködéseket.

Miért jó döntés a hálózathoz csatlakozni?

  • Cégen belüli díjmentes kommunikáció
  • Partner cégek közötti díjmentes mobilkommunikáció
  • Egyedi kedvezmények
  • Ellenőrzötten megbízható partnerek
  • Folyamatosan bővülő, nagy adatbázis
  • Cégmérethez igazodó tagsági díj

 

A szolgáltatás elemei

Ez az internetes zárt webes felület olyan csak regisztrációval elérhető csoportot jelent, melyben a tagok csak a csoporton belül lévő, regisztrált tagok felé nyújthatnak kedvezményeket, értelemszerűen a csoporthoz tartozás előnyeinek figyelembevételével.

A szerződéskötést követően Ön könnyedén böngészhet a vállalkozások és szolgáltatások gyűjteményében, így kiválasztva a legmegfelelőbb partnert. A szolgáltatás részeként Ön különböző kedvezményekben részesülhet, mely egyben motivációt is jelent a cégeknek, hiszen a természetes módon kialakuló versenyhelyzetben a szolgáltatás ára és színvonala lesz a döntő. A kedvezmény alap mértékét Ön határozza meg a szerződésben foglaltak szerint, azonban természetesen ettől egyedileg is eltérhet.

A partnerkapcsolatok kialakításán túl Önnek lehetősége van arra is, hogy szabad kapacitását, szolgáltatását, illetve a beragadt készleteit szabadon értékesítheti a hálózaton keresztül. Minderről pedig bizonyos időközönként a hálózat tagjainak hírlevelet küldhet vagy a változásokról a weboldalon keresztül hír formájában is tájékoztathatja partnereit. 

A Gigaphone Kft. célja mindemellett, hogy olyan kedvezményeket és támogatásokat kutasson fel a cégek számára, melyek támogatják a vállalatok működését.

Partnereink részére az alábbi szolgáltatásokat tudjuk kiemelt kedvezményel nyújtani:

- Különféle ipar gépek, berendezések, technológiák importja, kizárólag egyedi megrendelésre, kiemelten fém-, asztalos-, műanyag-, gyógyszer- és vegyipar részére.

- Készséggel állunk partnereink rendelkezésére a vendéglátás, szórakoztatóipari eszközök beszerzésének területén  is.

- Több, mint 10 éves távol keleti kapcsolatrendszerrel a hátunk mögött garantált a sikert!

Várjuk megtisztelő érdeklődésüket!